Om os

Dublin.dk er en online rejseguide med alt fra Dublin nyheder, guides, seværdigheder og praktisk rejseinformation til fotos, video og kort. Teksterne bliver skrevet af glødende Dublin entusiaster, som alle har rejst eller boet der over en længere årrække. Dublin.dk blev skabt af FDM travel for at give dig den bedste rejseguide på dansk om Dublin. Ønsker du at bidrage med din Dublin viden på Dublin.dk er du velkommen til at kommentere artiklerne rundt omkring på sitet eller kontakte os.

Bestil din Dublin rejse i dag

På Dublin.dk kan du også bestille en billig rejse til Dublin med fly og hotel. Time for time opdaterer vi priserne på de billigste flybilletter og hoteller i Dublin, som du alle kan reservere og betale online her på Dublin.dk

Find din flybillet blandt 150 flyselskaber

I vores flybestilling søger vi efter den billigste og bedste flybillet til Dublin blandt mere end 150 flyselskaber. Vi giver dig et godt og hurtigt overblik, så du kan vælge den flybillet, der passer til din rejse. Vælg selv om du vil flyve fra Kastrup eller Billund eller en anden lufthavn i DK.
Klik her og søg efter en flybillet til Dublin

Find dit hotel i Dublin

I vores hotelbestilling søger vi blandt stort udvalg af gode kvalitetshoteller, der ligger centralt i Dublin. Hos Dublin.dk er du sikret en god hoteloplevelse på din rejse til Dublin.
Klik her og søg efter et godt, centralt hotel i Dublin

Kombinér fly og hotel

I vores fly og hotel-rejsebestilling kan du kombinere et fly med et godt hotel i Dublin og betale det hele i én og samme bestilling. På den måde kan du skabe en god og billig rejse til Dublin, der passer præcis til din ønsker.
Først vælger du dit fly og derefter vælger du dit hotel.
Klik her og søg efter fly og hotel i Dublin

Sikker onlinebetaling med kreditkort

Dublin.dk bruger SSL (Secure Socket Layer), hvilket sikrer, at dine betalingsoplysninger undervejs i bestillingsforløbet bliver krypterede og ulæselige for andre.
Dublin.dk bruger desuden DIBS (Dansk Internet Betalings System), hvilket sikrer, at din betaling med kreditkort hos Dublin.dk er sikkert og certificeret af PBS (Pengeinstitutternes Betalings Systemer).

Salg- og leveringsbetingelser

Da FDM travel er teknisk leverandør af rejser købt på Dublin.dk gælder der følgende betingelser:
Salg- og leveringsbetingelser

Forbehold

Redaktionen bag Dublin.dk er fuldt ud dedikeret til at levere spændende og aktuel information om Dublin. Men verden er et foranderligt sted. Selvom vi bestræber os på at holde de anførte priser opdaterede, kan vi ikke garantere prisernes nøjagtighed andet end på publiceringstidspunktet. Derfor vil vi opfordre dig til at dobbelttjekke priserne, bare for en sikkerheds skyld. Vi takker for din forståelse - og ønsker dig rigtig god rejse.

Kontakt os

Her kan du komme i kontakt med Dublin.dk